Nit de gran expectació amb l'estrena de 'Nada es impossible' al Teatre Victòria de Barcelona. || TV3
Nit de gran expectació amb l'estrena de 'Nada es impossible' al Teatre Victòria de Barcelona. || TV3
27/04/2021 Cultura
Els orígens del Mago Pop, a TV3

L'equip de professionals castellarencs del mag ha participat al documental de Lluís Escarmís que s'emet aquest dimarts

Marina Antúnez

Aquest dimarts, a les 22 hores, s’emet el documental El Mago Pop: la il·lusió del Paral·lel, de Lluís Escarmís, a TV3. Així ho ha fet saber al setmanari l’Actual l’equip del Mago Pop, format majoritàriament per professionals castellarencs. 
El documental és una producció de Televisió de Catalunya produïda per AV Video amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i compta amb la participació d’Antonio Díaz i d’aquest equip al nou Teatre Victòria. També hi participa el Mag Lari, així com figures del sector comunicatiu, com Jordi Basté o Toni Clapés; representants del sector teatral com Isabel Vidal, presidenta de l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. També recull l’opinió d’empresaris del barri que destaquen la injecció econòmica i social que ha significat l’arribada del Mago Pop al Paral·lel. 


L’audiovisual segueix l’aposta d’Antonio Díaz des que va estrenar l’espectacle Nada es imposible amb l’objectiu de posicionar el Teatre Victòria i Barcelona al mapa teatral mundial. Nascut a Badia del Vallès, ha seguit un lema des de ben petit: s’ha de pensar en gran perquè et passin coses grans. En aquesta localitat del Vallès Occidental, va conèixer un senyor del barri que es deia Adolfo Márquez, que, un dia, per sorprendre’l, li va fer un truc de màgia que el va deixar fascinat. Des de llavors, l’Adolfo es va convertir en el seu primer mestre. Aviat l’alumne va superar el mestre i va crear noves il·lusions amb un toc especial. De nen, l'Antonio Díaz somiava que, de gran, tindria un teatre. Un somni que es va fer realitat el 2019 quan va adquirir el Teatre Victòria de Barcelona. 

 

Gravació al Puig de la Creu

L’equip del Mago Pop també va gravar a l'Institut Puig de la Creu pel programa Magic For Humans con El Mago Pop que es va estrenar a Netflix el passat 26 de març.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris