Una nit amb el Mag Lari c Xavier Loncà_1440x961
El Mag Lari actua dissabte a l'Auditori Municipal. ||CEDIDA
24/09/2021 Cultura
Mag Lari: “Soc feliç fent passar una bona estona”

L'il·lusionista visita l'Auditori amb 'Una nit amb el Mag Lari'

Marina Antúnez

Dissabte 25 de setembre, en doble sessió, a les 17 h i a les 20 h, Josep Maria Lari Vilaplana (conegut artísticament com a Mag Lari)  actua a l’Auditori Municipal amb l’espectacle de màgia  ‘Una nit amb el Mag Lari’.

 

· Què portes preparat a l’espectacle ‘Una nit amb Mag el Lari’? 
És un espectacle genèric del Mag Lari, on l’important és venir a veure el mag i el que fa, sigui el que sigui. És un espectacle típic dels meus, on hi ha tots els ingredients de sempre, la participació del públic, grans il·lusions, molt humor, i jo baixo a la platea entre el públic, xerro amb la gent, faig patir una mica però sense que els espectadors ho passin malament, amb l’objectiu d’il·lusionar-se i riure.

 

· Quan temps fa que funciona, aquest espectacle? 
Ja fa dos anys que el fem. La pandèmia ha fet molt mal, però quan s’han pogut obrir els teatres l’hem pogut rodar molt, i es nota que la gent tenia moltes ganes de sortir i passar-s’ho bé. 

 

· Quin tipus de públic acostuma a venir als teus espectacles? 
Tinc la sort de tenir un públic molt transversal. La màgia agrada molt a la canalla, però com que jo també he fet televisió i programes que tenien una audiència de moltes edats diferents, a base dels anys arrossego totes les franges d’edat; pare, fills, avis. 

 

· Què poses per sobre, l’humor o els trucs espectaculars? 
Doncs quan era jovenet m’agradava molt sorprendre la gent, quedar-me amb ells, el meu ego se sentia molt satisfet. Però amb els anys, ara m’ho passo molt millor quan sento: que bé que ens ho hem passat, que no pas si em diuen que s’han sorprès molt. Soc més feliç si faig passar una bona estona. 

 

· Pujaràs sol a l’escenari? 
No, en aquesta ocasió tinc un ajudant, el Lluc. Fem grans il·lusions, disseny de llums, també música bastant “hortera” que a mi m’agrada, vestuari, etc. Jo no dono importància a quin és el joc que faig sinó a com el presento. Moltes vegades, agafo clàssics de la màgia i els versiono a la meva manera. 

 

· Un mag necessita molt entrenament previ? 
La màgia és com anar amb bicicleta, requereix un entrenament inicial quan comences i agafar una tècnica que després faràs servir tota la vida. El que sí que hem de fer és assajar una mica quan fem una estrena. Després, a base dels mateixos bolos ja anem fent el manteniment.

 

· A Castellar actues dues vegades, t’hi veus amb cor? 
Sí [riu]. Una actuació la porto bé. Després de dues actuacions sí que estic cansat, l’edat es nota.

Comparteix
M'agrada
Comentaris