fotnotaprensa2ncll_950x634
Castellar per les Llibertats prepara l’acte per dissabte. || CEDIDA
08/07/2021 Cultura
Lliurament de premis del II Concurs de Microrelats

L'acte tindrà lloc aquest dissabte als Jardins del Palau Tolrà

El jurat de la segona edició del Concurs de Microrelats organitzat per l’associació Castellar per les Llibertats, format per Yolanda Gutiérrez, Anton Carbonell, Josefina Llauradó i David Vila, farà públic aquest dissabte a les 19.30 h, als Jardins del Palau Tolrà, el nom de les tres persones guanyadores.
Aquest any, la convocatòria ha rebut un total de 95 microrelats de participants d’arreu de Catalunya, també de Guadalajara (Castella-la Manxa) i, fins i tot, de Mèxic DF. “Instagram ens ha permès arribar a altres països i el fet que les bases del concurs indiquin que l’idioma és lliure ens ha donat moltes sorpreses”, diuen des de Castellar per les Llibertats.


Els microrelats havien d’incloure la paraula futur i no superar les 250 paraules. “Els organitzadors del concurs estem especialment contents d’haver arribat a la cinquantena de participants, 18 més que a l’anterior edició, i d’haver duplicat el nombre de microrelats”. Aquestes dades ja els fan en una propera edició. 


Amb l’objectiu, també de donar forma al segon llibre: Microrelats amb Futur, “que recollirà els textos dels participants d’aquesta edició que vulguin formar-ne part”. Des de Castellar per les Llibertats treballen amb la voluntat de  remoure consciències a través de la cultura. “Aquest és un valor sempre present a les activitats que organitzem”. Amb el concurs de microrelats intenten que les persones, a banda de ser espectadores, també formin part de la confecció de la cultura: “Hi ha molt de talent que val la pena potenciar”.


L’acte inclourà la lectura dels textos guanyadors per part dels seus autors. Els premis d’aquesta edició són uns vals que es podran bescanviar per llibres i material d’escriptura a les llibreries de la nostra vila. El lliurament de premis seguirà les mesures recomanades pel protocol Covid: serà a l’aire lliure, amb distància de seguretat, mascaretes i inscripció d’assistents. Per assistir-hi de públic es pot reservar cadira per mail: info@castellarperlesllibertats.cat o per WhatsApp: 621 06 48 14. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris