Empatia impressio_1440x961
Detall  de la il·lustració 'Empatia', de Guillem Arderius, finalista als Premis Junceda. ||CEDIDA
19/09/2022 Cultura
Guillem Arderius, finalista dels Premis Junceda

Aquest certamen reconeix la vàlua dels il·lustradors, en diverses categories

L’il·lustrador castellarenc Guillem Arderius ha resultat finalista a la XX edició dels Premis Junceda en la categoria Llibre no-ficció adult i infantil pel treball ‘Il·lustracions glossari llibre de receptes Casa Virupa’, del Recetario Vegano de Casa Virupa. Aquests premis també compten amb altres categories com animació, autoedició, científica, coberta del llibre, còmic, edicions, disseny i productes, espais específics, futurs professionals, Junceda Global, revistes, adult ficció, premsa i revistes i publicitat.


Aquests guardons premien totes les àrees de la il·lustració i que l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya considera importants perquè són un reconeixement a la tasca dels professionals relacionats amb el món de la il·lustració. 


L’objectiu d’aquests guardons és premiar i donar a conèixer aquesta disciplina artística en totes les seves àrees d’aplicació. De fet, no hi ha cap altre guardó a Catalunya ni a l’Estat que atorgui uns premis d’aquestes característiques.


La difusió d’aquests guardons afavoreix el coneixement de la il·lustració al gran públic, ja que tant des del punt de vista tradicional com aplicada a les noves tecnologies, la il·lustració ocupa un espai important a les nostres vides.

Comparteix
M'agrada
Comentaris