Ferran Savall durant un concert_617x412
- Cedida
13/05/2015 Cultura
Ferran Savall actua a la Capella
L'espectacle es titula 'IMPRO' i es farà aquest divendres a les 21.30 hores
Redacció
El músic Ferran Savall portarà aquest divendres a Castellar del Vallès l'espectacle IMPRO. Una proposta que es podrà veure a la Capella de Montserrat a les 21.30 hores.

Savall defineix IMPRO com "un conjunt d'instantànies d'un passat que es fa present, de fragments d'un tros de vida impulsada per les ganes de jugar, crear, descobrir i compartir". Es tracta d'un projecte de concert i d'experiència musical, on l'artista dibuixa una història vital a través de la música. L'espectacle està constituït per improvisacions que tenen com a base ostinatos senzills i patrons harmònics que reviuen d'un passat per acompanyar i abraçar la improvisació melòdica del moment present. IMPRO barreja exotisme mediterrani i músiques d'arreu per oferir una proposta intimista, mitjançant l'ús de fonètiques que s'alimenten de tècniques i estils propis de cultures diverses. En l'actuació, la veu de Savall s'acompanyarà de guitarres i percussió, així com d'altres instruments com el llaüt, el kaval i el qanun en el seu format més complet. L'espectacle es converteix en un diàleg sonor compartit amb el públic.

IMPRO és el tercer enregistrament (2014) de Ferran Savall, cantant autodidacte fill de Montserrat Figueras i Jordi Savall. L'any 2004 va iniciar l'aventura de tocar professionalment amb la seva família, seguida de l'enregistrament de Du temps & de l'instant, que els va portar a fer concerts per tot el món, i el 2008 va gravar el disc Mireu el nostre mar. Al llarg de la seva carrera ha col·laborat amb la ballarina i coreògrafa Shantala Shivalingappa, i també amb artistes com Driss El Maloumi, Nedyalko Nedyalkov, Razmik Amyan, Gaguik Mouradian i Hakan Güngör.

La reserva d'entrades per a l'espectacle es pot realitzar fins dijous 14 de maig a la pàgina web de l'Ajuntament http://www.castellarvalles.cat/14352/descriptiu/-1982/, amb un límit de 100 reserves.
Comparteix
M'agrada
Comentaris