Quadre de gran format d'Esteve Prat._617x412
Quadre de gran format d'Esteve Prat. - Esteve Prat
29/09/2017 Cultura
Esteve Prat exposa a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell
La mostra es titula 'Figures' i es pot veure fins al 4 de novembre
El pintor castellarenc Esteve Prat inaugura, el proper 4 d'octubre, una exposició a l'Acadèmia de Belles Arts de Sabadell. En aquesta ocasió, exposa obres de gran format, "unes pintures molt diferents a les que vaig exposar fa dues setmanes a Calldetenes", diu ell mateix. La mostra es pot veure fins al 4 de novembre.

L'exposició es titula "Figura" i inclou quadres de 3 x 1,5 metres i altres de 2 x 1 m. "Les més petites fan 1,40 x 1 metres". La mostra ve a ser la continuació de l'exposició que Prat va fer a la mateixa sala l'any 2015 titulada "Natures mortes", "en quant a la tècnica d'expressió graficoplàstica utilitzada", segons Prat.

En aquest sentit, utilitza reserves, estampacions, veladures, textures, grattage, frottage, collage, dripping, etc, "tot barrejat amb el denominatiu de "tècniques mixtes" però amb la gran variant d'haver canviat totalment dla temàtica i el format", respecte l'anterior exposició a l'Acadèmia.

En aquesta ocasió, l'artista local pinta la figura humana plasmada de cos sencer o en fragments, sola o en conjunt i en grans dimensions, intentant buscar una composició equilibrada, atrevida, buscant un cert ritme i moviment, amb unes gammes de colors àmplies i variades a la fi de transmetre, amb l'ajuda d'una línia, diferents sensacions a l'espectador.
Comparteix
M'agrada
Comentaris