20  Espaiart_1440x961
Moment de l'audició d'Espaiart. || CEDIDA
03/02/2020 Cultura
Espaiart va programar audicions d'alumnes

Divendres i dissabte passats, la Sala de Petit Format va acollir la proposta musical

Marina Antúnez

Espaiart va oferir, el cap de setmana passat, les seves audicions d'hivern. Aquest és un espai on els alumnes poden mostrar allò que han estat treballant dins les aules tot aquest temps, un lloc de relació familiar, de compartir un moment especial de música, alumnes, professors i públic. És una bona manera d'oferir als alumnes la possibilitat de compartir les seves il·lusions.

 

Es van fer 4 sessions entre divendres i dissabte, on es va poder escoltar instruments com la flauta travessera, saxo, trompeta, trompa, violí, violoncel, piano, bateria, cant, guitarra i ukelele. També hi va haver espai pels grups com el combo d’adults, la cambra dels joves, l’agrupació de corda «Quartet Maravillas» o la nova formació infantil «El trio BAN». Els més petits que fan l’activitat «Créixer amb art», destinat a nens i nenes de 2 a 4 anys, van fer les delícies del públic cantant un conte creat amb i per ells, que va finalitzar amb tot el públic cantant i fent una coreografia al seu ritme!

 

"Les arts, en totes les seves expressions, són una eina molt poderosa per contribuir al benestar de les persones. Un camí de superació i gaudi, una manera més de desenvolupar la capacitat de concentració, compromís, responsabilitat, constància i d’expressió personal. Amb la música notem el bateg de la motivació per sentir-se feliç, i per créixer, i sentir,  i jugar, i ser", diu Sònia Gatell, directora d'Espaiart.

 

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris