tic 2_1440x961
Dramatització de l'obra de Goethe 'El comte Egmont' a l'Auditori Municipal || C. Díaz
25/02/2021 Cultura
Es reprèn 'El comte d'Egmont'

La proposta teatral de T.I.C. Escènic es pot veure aquest cap de setmana a l'Ateneu

Marina Antúnez

El comte d’Egmont  és un projecte de T.I.C. Escènic que es reprendrà aquest cap de setmana, després que haguessin quedat suspeses les representacions del 5, 6 i 7 de febrer a causa d’una indisposició d’una de les actrius. Es podrà veure els dies 26, 27 i 28 de febrer.

El muntatge és en forma de lectura dramatitzada que parteix de l’obra de teatre de Goethe i que T.I.C. Escènic va estrenar a Guardiola de Berguedà.

L’obra original, El comte d’Egmont, té cinc actes i 18 personatges. Està escrita el 1787. El director de la companyia, Jeroni Oller, va adaptar l’obra a la lectura dramatitzada, amb vuit actors que interpreten 18 personatges.

 Els intèrprets del muntatge castellarenc són J. M. Roviralta, Gemma Pellicer, Toni Corominas, Carles Rovira, Eulàlia Vilarasau, Gabriel Ruíz, Dolors Ruiz i Joan Solé. L’obra se situa al Flandes del moment, on es volia imposar la religió catòlica en detriment del protestantisme.

El muntatge dramatitzat de T.I.C. Escènic compta amb algun episodi còmic, fet a partir dels mateixos personatges. Per això els actors mantenen un gran dinamisme a l’hora de llegir.

Per poder assistir a la representació de  l’obra cal fer inscripció prèvia al telèfon de Tenda de Fotos, el 93 714 66 66, o al correu electrònic tic.escenic@gmail.com. Hi haurà sistema de taquilla inversa.

Comparteix
M'agrada
Comentaris