Portada del nou llibre del vallesà Daniel Ruíz-Trillo_617x412
Portada del nou llibre del vallesà Daniel Ruíz-Trillo - Cedida
01/06/2016 Cultura
Es presenta un llibre de contes per adults a la Biblioteca
'Vint-i-cua', 22 contes cap-i-cua de Daniel Ruiz-Trillo, amb pròleg de la castellarenca Marina Antúnez
L'Actual
Vint-i-cua és un llibre de contes de Daniel Ruiz-Trillo, editat per Voliana Edicions, que conté 22 contes amb un títol palindròmic. L'obra es presenta aquesta tarda, 1 de juny, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Municipal Antoni Tort.

El llibre està format per contes curts, amens, frescos, àgils i moderns. Contenen tant jocs de paraules, enigmes, ambigüitats i palíndroms com històries quotidianes plenes d'encís i de sentit de l'humor.

El pròleg de Vint-i-cua és de Marina Antúnez, poeta, escriptora, bloguera, periodista, cuinera i gestora cultural de Castellar del Vallès. I la foto de portada és de l'artista, poeta i fotògrafa Carmen Esteban. També hi ha participat l'editor Jordi Solé Camardons, la fofògrafa Carmen Esteban i el cartellista Pere Tresserra, de Terrassa.

Biografia de l'autor

Daniel Ruiz-Trillo és escriptor, periodista, professor i bloguer. Ha publicat desenes de llibres de poemes, de prosa poètica i de narrativa i ha publicat desenes de contes en diversos diaris, blogs i revistes. Escriu un article bisetmanal als diaris i revistes cugat.cat, Diari de Rubí, Hora Nova, Llengua Nacional, L'escletxa, D'Estil. Com a impulsor blogaire i impulsor literari, ha estat el creador de la plana web Versos.cat, on uns quants poetes catalans publiquen les noves composicions. Ha publicat 10 llibres de poemes i 3 de relats, entre els quals destaquen el palindròmic Truc curt (1999), 40 plaers (2012), Com un vals de Chopin (2012), Sudokus i tu (2014) i els col·lectius Vers la llibertat (2013) i 9 relats (2014). Ha escrit reportatges de viatges per a les revistes "Ciutat Nova", "Excursionisme" i "Món Inèdit". Actualment, edita versos.cat i és director dels festivals de poesia 'Poemestiu', 'Vers l'Aigua', 'Poemanresa' i 'Dolça Poesia'.

Ha rebut els premis literaris següents: La Pinya (1993), Horta-Guinardó (1993), Marató Poètica (2012), Enjoy Barcelona (2012) i Paraules per viure (2013) .

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris