572f16f9 3e8b 4d01 9fba 513e1941d61f_1440x961
Josefina Llauradó, Anton Carbonell i David Vila, jurat del Concurs de Microrelats Castellar per les Llibertats. || CAST X LLIBERTATS
02/07/2021 Cultura
Entrega de premis del II Concurs de Microrelats Castellar per les Llibertats

L'acte donarà a conèxier els guanyadors d'entre els 50 relats presentats aquest 2021

Marina Antúnez

Castellar per les Llibertats té previst fer l’acte de premis del Segon Concurs de Micorelats el dia 10 de juliol, a les 19.30 hores, als Jardins del Palau Tolrà.


En la segona edició, hi han participat 50 aspirants, que van presentar relats breus, de màxim 250 paraules, on s’havia d’incloure la paraula “futur”. El jurat format per escriptors i escriptores de professionalitat reconeguda, en concret, per Josefina Llauradó, Anton Carbonell i David Vila, ha valorat la reflexió sobre el tema escollit, l’originalitat, les habilitats lingüístiques i la qualitat literària. 


Per confirmar l’assistència a l’acte cal enviar un correu a info@castellarperlesllibertats.cat. Sobre la possibilitat d’elaborar un llibre com es va fer a la primera edició, Castellar per les Llibertats també facilita el correu per fer la crida per donacions o fer-se soci i poder aconseguir, si és possible, la publicació d'un llibre que reculi tots els relats presentats.

Comparteix
M'agrada
Comentaris