Cesc Gay, que mostra el premi amb la productora Marta Esteban_617x412
Cesc Gay, que mostra el premi amb la productora Marta Esteban
Juan Miguel del Castillo, mostra el sac mig ple perquè ja les ha tastat
08/07/2016 Cultura
Els cineastes guanyadors del BRAM! 2016 reben les mongetes del ganxet
Els director de Truman, Cesc Gay, i el de Techo y comida, Juan Miguel del Castillo, reben el Premi Especial del Públic i del Jurat Jove
Redacció
El director Cesc Gay i la productora Marta Esteban han rebut recentment el Premi Especial del Públic de la darrera edició de la Mostra de Cinema de Castellar del Vallès BRAM!, coorganitzada pel Club Cinema Castellar Vallès i l'Ajuntament. El guardó, totalment simbòlic, consisteix en un sac d'1 quilo de mongetes del ganxet, producte típic castellarenc que compta amb denominació d'origen pròpia.

Gay i Esteban van rebre aquest suculent premi per la pel·lícula Truman. La gran triomfadora de la darrera edició dels Goya i dels Gaudí va guanyar també a Castellar amb una puntuació mitjana del públic de 8,85 punts. La cinta es va imposar per quatre dècimes a Mustang (que va obtenir 8,42 punts).

Premi del Jurat Jove
Qui també ha rebut les mongetes del ganxet és el director de Techo y comida, Juan Miguel del Castillo, en aquest cas, per l'altre premi de la Mostra, el que atorga un jurat format per joves castellarencs. Aquest premi, que també s'ha fet arribar a la productora de la pel•lícula, es va instaurar l'any 2013.

Comparteix
M'agrada
Comentaris