5f0c4226 1d0e 4104 ac14 54d6a52ded39_617x412
Els Walking to the bar en plena actuació a la plaça Calissó Cedida
22/07/2019 Cultura
El Casterockfest tanca l'edició accelerant el ritme

El passat divendres, el primer festival de rock a Castellar va donar per acabats els concerts amb l'actuació de Walking to the Bar

Redacció

El festival de rock & roll Casterockfest va tancar el cicle de concerts iniciat el passat divendres dia 5 tancaven aquest divendres 19 amb l'actuació del grup castellarenc Walking to the Bar. L'afluència de públic d'aquest darrer concert que s'ha sostingut al programa de música rock ideat per Manel Rovira, conjuntament amb el Calissó d'en Roca, deixa un bon gust de boca als castellarencs que es van apropar divendres a les 2030 h a la plaça de Cal Calissó per gaudir de temes tan rítmics i diversos com els de 'I want to break free' de Queen, 'Shoud I stay or shoud I go' de Clash, 'La flaca' de Jarabe de Palo, 'Day Tripper' dels Beatles, 'L'Empordà' de Sopa de Cabra, 'Natural Woman' d'Areta Franklin, 'El Muerto Vivo' de Peret i un parell de temes rock propis, entre d'altres. La banda, que va néixer l'any 2017 en el sí de l'Artcàdia - ara, Acció Musical Castellar - va aprofitar l'oportunitat del directe per dirigir-se al públic assistent d'una manera desenfadada i alegre.I això es va rebre amb aplaudiments i amb una bona dosi de bon rotllo i entrega per part del més d'un centenar de persones que van subscriure la proposta dels Walking to the Bar.

 

El Casterockfest havia arrencat de manera tímida el dia 5 de juliol amb Els Visitants i FIrewood. La justa assistència va fer plantejar als organitzadors l'anul·lació dels següents concerts, tot i que finalment - i per voluntat d'alguns dels grups convidats - es va mantenir una part de les actuacions del cartell que anunciava, de bon principi, l'actuació de 8 bandes diferents, amb la condició que almenys un dels components fos de Castellar del Vallès.

 

El dia 12 van actuar els Rootoons, una formació que va demostrar un molt bon nivell musical i que va agradar al públic, tot i no ser molt nombrós. Després del punt culminant el passat 19, del festival queden suspeses les actuacions previstes pel dia 26. Encara no s'ha informat si la intenció és repetir el festival  l'any que ve o no. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris