índex_617x412
El castellarenc Marc Pavón participa a ‘Una habitació buida’. || CEDIDA
12/11/2019 Cultura
El castellarenc Marc Pavón, al Teatre Maldà

Participa a l'obra 'Una habitació buida', de Marc Artigau, amb música de Clara Peya

Marina Antúnez

L’actor castellarenc Marc Pavón participa a l’obra Una habitació buida, un projecte de treball de fi de grau d’Eòlia,  amb llibret de Marc Artigau, música de Clara Peya, direcció escènica i coreografies de Joan Maria Segura i Bernadas i direcció musical de Miquel Tejada. “Aquest és un projecte que, al cap d’un parell d’anys de fer-se a l’Eòlia, hem professionalitzat i que portem al Maldà”, explica Marc Pavón.

 

El muntatge és teatre  musical no convencional, pel tipus d’argument i per l’estil de música. “És una teatre de text convertit en musical, el “Black mirror” dels musicals”, afegeix Pavón. És una obra que barreja el drama i la ciència ficció.

 

Compta amb 8 actors i, al piano, amb Miquel González. És un drama que explica tres històries que es troben en un mateix lloc, una habitació buida on hi pots demanar que hi vingui qui vulgui. En una, una filla vol trobar la seva mare. En una altra, un noi viu a l’habitació. I en una altra, un noi es troba un altre noi. “El Marc Artigau ens va preguntar sobre les nostres inquietuds, de què volíem parlar”. I el muntatge parla de les emocions humanes i de com ens relacionem. L’argument gira al voltant del temps. Passat, present i futur es barregen.

 

La Clara Peya ha escrit la música “i això es nota a l’obra, hi ha molt esperit Clara Peya”. Els actors van començar a treballar amb el text i la dramatúrgia sense conèixer encara la música, que van incorporar més tard.

 

La companyia que s’ha creat arran d’aquest projecte és Llençat, una companyia “que va servir-nos per a gestionar i produir el muntatge, vam fer un Verkami i ens serveix de bressol”, diu el Marc, que afegeix que aquest projecte és el primer que porta a terme professionalment, tot i que ja havia fet musicals. “Ara, amb cinc funcions a la setmana, t’adones que en el teu dia a dia fas la feina que vols fer, és magnífic”.

 

Una habitació buida va començar a l’Eòlia i hi va ser una setmana. Després, va representar-se al Teatre Jardí de Figueres i ara estarà programada fins al 8 de desembre, de dimecres a diumenge, al Teatre Maldà.   

Comparteix
M'agrada
Comentaris