Lobster soup Still destacat_800x534
'Lobster soup' al DocsBarcelona del Mes. ||CEDIDA
19/11/2021 Cultura
El DocsBarcelona del Mes de novembre

‘Lobster Soup’ és el títol programat pel CCCV i L’Aula d’Extensió Universitària

Marina Antúnez

Aquest divendres torna la proposta cinematogràfica programada conjuntament pel Club Cinema Castellar Vallès i L’Aula d’Extensió Universitària per a gent gran, el DocsBarcelona del Mes, que té lloc mensualment.
 Aquesta vegada el títol escollit és Lobster Soup, un film islandès que parla sobre les comunitats humanes a Islàndia. Es tracta d’una comèdia amb una mirada crítica de la decadència consumista del món occidental. 

La pel·lícula mostra el personatge del Krilli, que prepara la sopa de llagosta. El seu germà Alli s’asseu amb els vells pescadors, l’últim boxejador de l’illa i el traductor del Quixot a l’islandès. La sopa és tan exquisida que atrau multitud d’autocars carregats de turistes. L’èxit de la sopa supera totes les expectatives, fins al punt que capta l’interès d’uns ambiciosos inversors. Volen comprar el local, ampliar-lo i penjar un gran esquelet de balena a la paret. Una comèdia deliciosa, amb ingredients dolços, picants i malenconiosa, sobre l’ànima humana i la vida en comunitat que s’acaba convertint en una radiografia de la decadència consumista del món occidental.

Comparteix
M'agrada
Comentaris