feba9a987cb17da8a7c3844b1a21a079_617x412
Imatge de la pel·lícula documental 'Robots'. || CEDIDA
11/11/2020 Cultura
El Docs Barcelona del Mes, on line

Aquest mes de novembre es projecta 'Robots'; per veure'l gratuïtament caldrà demanar un codi 

Marina Antúnez

La programació del DocsBarcelona del Mes, organitzada a la nostra vila pel Club Cinema Castellar Vallès, L’Aula d’Extensió Universitària per a Gent Gran i Cal Gorina se seguirà oferint aquest novembre. Això sí, en versió on line


En aquest sentit, i en compliment de les restriccions dictades per la Generalitat, el DocsBarcelona del Mes s’ha adaptat a l’aturada de l’activitat cultural i al tancament dels espais culturals,  i s’oferirà mentrestant amb un format alternatiu de visionat des de la plataforma web https://online.docsdelmes.com.


Aquest mes de novembre s’estrena el documental Robots, centrat en les històries d’amor del futur. El film, d’’Isa Wilinger, és una pel·lícula documental que ens revela com la convivència amb la intel·ligència artificial afectarà les nostres vides i com els robots, en un futur no molt llunyà, en formaran part. Un impressionant testimoni que ens mostra el futur, avui.


Des de fa anys que ja treballen als mostradors i recepcions d’empreses, als centres comercials o com a chefs, però ara, humanoides amb intel·igència artificial s’introdueixen a les nostres llars i a les nostres vides privades. En aquest documental coneixem dos casos, el del Pepper i l’Harmony, dos robots que arriben a les vides de dues famílies del Japó i els Estats Units.


Tothom qui vulgui veure la cinta Robots ja pot demanar el codi per accedir al visionat  des d’aquest mateix dimecres a través del link https://forms.gle/TeE9qtr12sZjTyRH8, Es podrà veure gratuïtament durant 15 dies, des de divendres 13 de novembre, i fins a divendres 27 de novembre, ambdós inclosos.

Comparteix
M'agrada
Comentaris