bona_617x412
Jaume Sala dirigint el Cor Sant Esteve al XXVI Musicoral - G.P.
09/09/2020 Cultura
Corals amb ganes d’iniciar els assajos

Les realitats del Cor Sant Esteve, la coral Pas a Pas, Di-versions Gòspel Cor i la coral Xiribec

Marina Antúnez

El Cor Sant Esteve s’està preparant per arrencar amb molta il·lusió i ganes de retrobament. Pels cantaires del cor i per les seves famílies el fet de cantar junts és una activitat important, enriquidora i formativa, i l’entitat vol seguir oferint aquesta activitat educativa i cultural al poble, “adaptant-nos als canvis que la pandèmia ha provocat i que segurament encara ha de provocar”, expliquen des del Cor Sant Esteve. 


Es reprenen els assajos a partir de la setmana del 28 de setembre seguint el Pla de represa del sector de la cultura popular i les associacions culturals que ha elaborat el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i aprovat pel PROCICAT. Adaptaran l’activitat amb mesures d’higiene, distància, mascareta, ventilació. “Tenim la sort que comptem amb un  local d’assaig molt ampli i ventilat i amb un equip de direcció musical i junta de famílies en contínua formació”


Els assajos seran, pel cor de Cor de Petits, els dilluns d’e 17.15 h a 18.15 h. Pel Cor de Mitjans, dilluns i dimecres de 18.30 h a 19.30 h. Pel Cor de Grans, dimarts i dijous de 18.30 h a 19.30 h.  Pel Kor Itsia (noies de 18 a 25 anys) es faran assajos els dimecres, de 21 a 22.30h. Les inscripcions es duran a terme tot el mes en els horaris d’assaig i al mateix local o per correu electrònic (coral.st.esteve@gmail.com) .


Di-versions Gòspel Cor, que fins abans de la pandèmia assajava a l’Institut - Escola Sant Esteve, està pendent d’una reunió amb l’Ajuntament. En tot cas, tenen la intenció de començar els assajos el dia 16 de setembre, pendents de l’espai.


Per la Coral Pas a Pas, segons han informat els seus responsables al setmanari, és d’hora per prendre una decisió en ferm i es prefereix esperar a l’inici del curs escolar. Així mateix també ho ha decidit la coral Xiribec, que està pendent d’una reunió amb l’Ajuntament per a saber si el local on s’assaja habitualment, la sala de plens de l’antic Ajuntament, estarà disponible o no, i si en tot cas s’han pensat alternatives. 


La Coral Xiribec assaja a la sala de plens de l’antic Ajuntament i està pendent d’una resposta per part de l’Ajuntament. La coral, dirigida actualment per Oriol  Roca,decidirà en les properes setmanes com serà l’arrencada del curs.

Comparteix
M'agrada
Comentaris