b45fb1b1 e133 4019 b36d 2ea4124486c5_1440x961
Un dels anteriors concerts de la Coral Pas a Pas, a l'Auditori Municipal. || CORAL PAS A PAS
25/03/2021 Cultura
La Coral Pas a Pas torna a pujar a l’escenari

Actuarà dissabte al Teatre del Sol de Sabadell

Marina Antúnez

La Coral Pas a Pas actua aquest dissabte 27, a les 18.30 hores, al Teatre del Sol de Sabadell. Ja ha exhaurit les entrades. La formació coral compta amb cantaires d’Àdips i Suport Castellar.  “Hem aprofitat que el pianista és de Sabadell i força popular i que també és sabadellenca la directora escènica”, diu Clara Martí, directora de la Coral Pas a Pas.

 

Després del concert de Nadal a Castellar, els cantaires es van quedar amb molt bona boca. “Teníem la necessitat d’actuar i hem tingut la sort de poder-ho fer”, continua Martí. En aquest sentit, se senten afortunats perquè, per les característiques de la coral –un col·lectiu dins l’àmbit de la salut mental– se’ls ha permès tirar endavant amb els assajos. “Per tant, per a nosaltres ha estat un any d’oportunitats”. En l’elecció del Teatre del Sol, el tema de l’aforament ha estat determinant “perquè és una sala prou gran”, diu Martí. Tot i que no és el teatre que més s’adigui a les característiques de la coral, perquè no està adaptat, sí que és un teatre amb prou renom i que estava disponible.

 

El títol del concert és Som somnis, “perquè si no ens anem construint, anem creixent en base als nostres somnis, malament”, diu la directora. El repertori que oferirà Pas a Pas és similar al del desembre, tot i que sí que hi ha tres o quatre cançons i l’escenografia que són completament diferents. Se sentiran cançons com ‘Candle on the water’, ‘This is me’, etc. “És un concert molt inclusiu, perquè també hi ha un grup de sis nenes que venen a col·laborar”. En aquest sentit, les famílies han facilitat que  cantessin amb la quinzena de cantaires de Pas a Pas. “Cantaran tots separats l’un de l’altre més de dos metres”.  

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris