Enric Aguilar_800x534
23/03/2020 Cultura
El confinament aguditza l'enginy

El pintor Enric Aguilar, per exemple, ha iniciat un cicle de vídeos tutorials on-line que es poden seguir al canal de Youtube

Marina Antúnez

En aquests dies d'excepcionalitat a causa del confinament pel Coronavirus, les activitats extraescolars també arriben a les cases dels més petits. Són moltes, les maneres com alumnes i professors se les empesquen per mantenir mínimament el contacte i seguir les classes que, com a extraescolars, duen a terme els nens i nenes de Castellar durant el curs.

 

Avui us expliquem el cas del pintor Enric Aguilar. Ell ha creat uns vídeos on-line, que es poden seguir al canal de Youtube, on explica cada setmana una activitat diferent. "En no poder tenir el contacte, vam rumiar una solució, els vaig fer perquè els nens poguessin estar distrets i poguessin seguir practicant el dibuix i la pintura". Són uns vídeos tutorials, on es donen "unes instruccions d'una activitat molt precisa, on s'especifiquen els materials que utilitzem", afegeix Aguilar. Aquests materials són fàcils de tenir a casa, no cal anar-los a comprar i són molt senzills de fer a casa, amb la família. La intenció és seguir fent aquests vídeos. "Cada setmana en penjarem un, aquesta setmana, serà molt útil per les famílies, perquè sobretot no perdin la il·lusió", conclou Aguilar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris