9b2320cf 1a48 4a06 9020 b83e7edd4a26_617x412
Marta Esteve, en un moment de la gravació 'Cançó de suburbi', amb Àlex Portolés. || CEDIDA
11/02/2020 Cultura
La castellarenca Marta Esteve engega el projecte Tres

L'ex cantant de Wadalupe inicia una segona etapa musical, més intimista

Marina Antúnez

La castellarenca Marta Esteve inicia un projecte  que s’anomena Tres. Anteriorment, Esteve havia estat la cantant Wadalupe, “un grup que es va dissoldre poc abans de ser mare”, recorda la Marta. Quan va néixer la seva filla, va concentrar-se en la maternitat, i va aparcar el vessant musical com a cantant, però sense deixar de compondre. Quan la seva filla va fer dos anys, “vaig tenir ganes de cantar”, però ja no de forma tan intensa com quan estava amb Wadalupe. Amb aquesta idea neix Tres, un grup format per Meri López (veu), Raimon Martín (guitarra acústica), Oriol Borràs (percussionista) i Marta Esteve  (veu i guitarra espanyola). “Hem recuperat temes que fèiem amb Wadalupe però els hem arranjat i modificat”, diu Esteve. També hi ha temes propis d’Esteve. “I, per primer cop, canto versions”.

 

Justament, al costat d’Àlex Portolés a la guitarra, han enregistrat recentment un videoclip on interpreten la Cançó de suburbi , un poema de Sagarra musicat per Toti Soler. El van enregistrar el seu germà, Raül Esteve, i Marc Caballlero i l’ha mesclat Domènec Latorre. “Va ser una de les primeres cançons que  vaig tornar a cantar en reiniciar aquesta segona etapa”.  La cançó es va gravar en un matí, a casa, “i no ens esperàvem que tingués tanta repercussió”.

 

Esteve també  ha gravat altres cançons que, probablement, veuran la llum al mes d’abril en concert, “de Tres, però en format íntim, tocar en llocs petits i coses petites”. L’objectiu de la Marta Esteve és “seguir cultivant la meva part musical com un projecte personal.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris