IMG 5586_1440x961
Actuació del Kor Ítsia, diumenge a la tarda, en el Dia mundial de la Música - L'ACTUAL
21/06/2024 Cultura
Castellar celebra el Dia de la Música

Divendres 21 i dissabte 22 es podrà gaudir dels músics locals amb molts concerts

Marina Antúnez

Aquest divendres i dissabte, les escoles  i entittas relacionades amb la música de Castellar celebren el Dia de la Música, marcat al calendari el dia 21 de juny. La proposta compta amb el suport de l’Ajuntament i ha estat possible, un any més, gràcies a la implicació de l’alumnat i professorat dels centres.


Per celebrar els concerts, s’ha instal·lat un escenari als Jardins del Palau Tolrà, per on passaran diversos centres i entitats del municipi dedicats a la música. 


Divendres 21 de juny,  a partir de les 18 hores, s’han previst els següents concerts: farà gana l’orquestra Castellar Swing Band, i la  seguirà el combo de petits de l’Escola Municipal de Música Torre Balada, la Galàctica (EMMTB), la Di-versions Cor de Gospel Castellar, la Coral Pas a Pas, el Cor Juvenil d’Acció Musical Castellar - Artcàdia i finalitzarà la nit, cap a les 22.30 hores, el combo Cefalòpodes d’Acció Musical Castellar.


Paral·lelament, també divendres, a les 21 hores, el Calissó Cultural ha programat una Jam Session amb Acció Musical Castellar


Dissabte 22, els concerts es dividiran entre el matí i la tarda. A les 11.30 hores arrencaran les interpretacions el Kor Ítsia del Cor Sant Esteve. El seguirà la Coral Xiribec i finalitzarà les actuacions del matí el Lente Ma Non Troppo de l’Escola Municipal de Música Torre Balada. 


A les 18 hores es reprendran els concerts amb les diverses corals d’Espaiart, seguides de la formació de corda Arquet, també d’Espaiart. Després, cantarà el cor dels Aires Rocieros Castellarencs. I finalitzarà la celebració el cor d’Atzamares del Cor Sant Esteve. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris