6Q2A9771_617x412
La Coral Xiribec va cantar al Correllengua 2018. ||Q. PASCUAL
09/10/2020 Cultura
La CAL encén la flama del Correllengua

L’acte tindrà lloc dissabte a la tarda a la plaça d’El Mirador

Marina Antúnez

Enguany, el Correllengua tindrà lloc dissabte 10, a partir de les 17.30 hores, a la plaça d’El Mirador. Aquest 2020, el Correllengua homenatja Josep Carner, poeta, periodista, autor de teatre i traductor noucesntista, que enguany l’entitat ha volgut reconèixer. D’ell, recuperen una de les seves frases: “El nostre enyor ens ve de quan no érem”.


L’activitat s’iniciarà amb actuacions musicals de l’Escola Municipal de Música Torre Balada, Artcàdia, i amb unes lectures de l’obra de Josep Carner a càrrec dels usuaris de Suport Castellar. Se servirà coca amb xocolata. 


A les 18.15 h s’ha previst un concert poeticomusical basat en un recorregut per l’obra de Josep Carner amb Jaume Calatayud i Vicente Monera. A les 19 h hi haurà actuació del grup local Lòxias i, ja a les 20 hores, es farà la tradicional Arribada de la Flama i lectura del Manifest.


Per finalitzar l’activitat s’ha previst un sorteig. L’acte del Correllengua està organitzat per la Coordinadora d’Associacions per la Llengua (CAL) de Castellar.

Comparteix
M'agrada
Comentaris