35eeb9ba 6930 4219 9185 a35b37fb9149_1440x961
Imatge d’un fragment del videoclip “Buscándote” de @wargon. ||  CEDIDA
06/02/2024 Cultura
“Buscándote”, un nou tema castellarenc

Raúl Marmol (@wargon) publica el seu primer videoclip a les plataformes

Marina Antúnez

Wargon és el nom artístic de Raúl Marmol, un jove castellarenc que ara fa pocs dies va publicar a les plataformes com Youtube, Spotify i Instagram la seva última entrega musical, titulada “Buscándote”.

 

Aquesta no és la primera cançó que Marmol penja a les xarxes, “però sí que és el primer cop que el tema té vídeo”. Les imatges ubiquen Wargon a Can Carner, on amb el seu iPhone, va enregistrar les imatges en one shot (una sola presa).

 

El cantant va crear la cançó el mes d’agost passat, “en un poble de València, quan vaig tenir necessitat d’escriure sobre una noia que m’agradava”. Primer, va escriure la lletra; després, hi ha posat música. Ha estat tres o quatre mesos per elaborar tot el vídeo, utilitzant bases instrumentals de YouTube. “Ara estic començant a fer-me les meves bases instrumentals, així no hauré de pagar llicències i són més originals”.

 

Marmol apunta que l’estil que més el defineix és el trap i que un dels seus grans referents musicals és el grup argentí titulat Modo Diablo. “La seva música em va ajudar molt quan jo estava deprimit, i les cançons se’m van quedar gravades”. Actualment, vol intentar endinsar-se també en el house i el reggaeton, que encara no ha intentat.

 

A les seves lletres, parla molt d’amor i desamor. “També escric d’altres coses, com de la superació personal, de demanar perdó a la família, als amics, però sí que parlo molt d’amor”, afegeix.

 

Marmol està content amb les reproduccions que ha tingut el seu videoclip. Ja està preparant la següent publicació per al maig, amb un tema que es titula “Piel de algodón” i que ja fa un any que té fet.

 

Qui vulgui seguir el Raúl pot fer-ho buscant @wargon a YouTube i Spotify i @wargon.w a Instagram.   

Comparteix
M'agrada
Comentaris