7R 0266_1440x961
Una edició passada del BRAM! - Q.Pascual
19/01/2021 Cultura
BRAM! ajornat al novembre

La Mostra de Cinema de Castellar tindrà lloc del 4 al 14 del mes de novembre

Marina Antúnez

La Mostra de cinema de Castellar del Vallès, el BRAM!, queda ajornada fins al 4 de novembre. Així ho han donat a conèixer aquesta mateixa setmana la Comissió organitzadora formada per la Regidoria de Cultura i el Club Cinema Castellar Vallès. La cita tindrà una durada de 10 dies, fins al 14 de novembre. El motiu per postposar la data és que es preveu que a la tardor es pugui gaudir d’una millora de la situació de pandèmia.

 

Les restriccions vigents haurien dificultat la celebració del BRAM! el proper mes de febrer, d’una banda, “pel confinament municipal, que faria que molta gent que ve de fora de Castellar no pogués acudir a les sessions”, diu la regidora de Cultura, Joana Borrego. De l’altra, el toc de queda nocturn limitaria l’horari i el nombre de sessions diàries de reproduccions. “A més, la reducció de l’aforament de l’Auditori al 50 % només permetria , com a màxim, 150 persones per sessió”, afegeix Pere Joan Ventura, director del BRAM!. “L’any passat hi vahaver 3.800 espectadors”, comenta Borrego.

 

La Comissió del BRAM! preveu que si aquestes restriccions no es flexibilitzen al novembre s’estudiarà un format híbrid que combini les projeccions presencials i les digitals, “tot i que nosaltres apostem per un BRAM! presencial”, diu Ventura.

 

La 13a edició del BRAM! servirà   per celebrar el 10è aniversari del Club Cinema Castellar Vallès. i  per commemorar aquesta efemèride, l’entitat ha previst entre d’altres accions. Per exemple, “un reconeixement als socis del cineclub actual que també van ser socis del cineclub que va existir els anys 60 i 70 a la vila”, diu Ventura.

 

Hi ha una secció que sí que es mantindrà i és el BRAM! escolar, coorganitzat per la Regidoria de Cicles de Vida (Guia Didàctica) i la mateixa entitat. Tindrà lloc entre els mesos de febrer i març i “l’activitat es traslladarà de l’Auditori a les aules de cada centre educatiu”, diu Ventura.

 

La proposta que s’ha fet arribar a les escoles consisteix en la programació d’El Meu Primer Festival en línia per als i les alumnes d’infantil i primària, i en la realització d’unes sessions per als centres de secundària que comptarien amb la dinamització d’uns fòrums amb els alumnes.

Comparteix
M'agrada
Comentaris