7R 07084_1440x961
Laura Ventalló, llibretera
15/01/2021 Cultura
La Biblioteca Municipal engega al mes de gener

Dues propostes en línia ens apropen a la literatura i a l'escriptura

Marina Antúnez

La Biblioteca Municipal Antoni Tort ja té en marxa les propostes per aquest mes de gener. D’una banda, el proper 19 de gener, a les 20 hores, s’ha previst una nova sessió de ‘El món del llibre als ulls de...’
L’activitat es farà per Zoom i comptarà, aquesta vegada, amb una entrevista a la llibretera de la Casa del Llibre, Laura Ventalló, que serà entrevistada per Laia Matas, estudiant de 4rt d’ESO a l’Institut Castellar. Les persones que s’hi vulguin inscriure han d’enviar un correu a mimopm@diba.cat.


Ventalló és nascuda a Cervià de Ter (Girona), ha viscut a Barcelona i viu a Castellar des de fa 15 anys. Va estudiar filosofia ja una mica gran, perquè s’havia posat a treballar de ben petita. Sempre ha estat una apassionada dels llibres. Ha treballat a l’FNAC de la plaça de Catalunya i, ara a la Casa del Llibre de Barcelona. 


L’altra activitat que la biblioteca té en marxa és el Projecte Arlequí. De fet, és una campanya per fomentar l’escriptura manual. Tot i el fet indiscutible que som a l’era virtual i que el treball telemàtic s’ha fet imprescindible, aquest tipus d’escriptura manual és molt útil i activa tres regions del cervell: L’àrea motora, la visual i la cognitiva. 


L’activitat tindrà lloc el 22 de gener que ve, a les 19 hores, també a través de la plataforma Zoom. Anirà a càrrec d’ARGA (Associació de Recerca Grafològica Aplicada). Ells ens descobriran els beneficis que ens aporta el fet d’escriure a mà, als adults i també als infants. Els ponents seran Ma Josep Claret i F. Xavier Serracant. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris