20230902 192315_1440x961
Moment de la inauguració de l'exposició del sabadellenc Albert Carnicé. || CEDIDA
14/09/2023 Cultura
L'Alcavot va inaugurar exposició per Festa Major

D'altra banda, continua amb més propostes per aquests propers dies

Per Festa Major s’ha pogut gaudir a L’Alcavot de l’exposició de pintures de l’artista Sabadellenc Albert Carnicé. L’obra d’aquest pintor és molt admirada a Castellar i ho demostra el fet que aquests dies festius han visitat la mostra gairebé 400 persones. Molts dels visitants han pogut saludar personalment l’artista qui, tradicionalment, exposava de manera regular a la desapareguda sala Watts Art.

 

L’obra d’en Carnicé destaca pel seu delicat tractament del  detall aconseguint unes imatges molt reals que situen l’observador gairebé dins del quadre. En aquesta ocasió la mostra recull paisatges diversos en els que poden descobrir indrets del Vallès, del Pallars, la Mola, Suïssa, Montserrat, els Pirineus i fins i tot Venècia. Es podrà veure fins al dia 1 d’octubre.

 

Pròximes propostes

 

Dissabte 16, a les 20.30 hores, i diumenge 17, a les 18.30 h, L'Alcavot Espai Cultural acull una proposta de la terrassenca Companyia 8. Es tracta de l'obra 'Sobre el verano más fresco del resto de nuestras vida y los imbéciles', un projecte de teatre original de José Antonio Aguado, dirigida per ell mateix i que tracta de l'enfrontament entre dues dones, una sogra i una nora. Tothom s'identifica amb aquest estira-i-arronsa entre dues dones. Un trhiller psicològic, una crònica negra d'una desaparició, amb armaris, pistoles i segones intencions.

 

L´obra recull el que és primordial al teatre: l’enfrontament, el xoc, el conflicte. Un enfrontament radical entre dos caràcters molt diferents i amb pocs punts de contacte —que n’hi ha, però no amb prou força per evitar els efectes mortals de l’enfrontament a l’amor que sent Neus per Lali, la jove per la gran, la nora per la sogra: just quan aquest amor ja no té barreres, ja que la barrera que suposava el marit-fill ha desaparegut, és aleshores quan l’enfrontament es fa mortal. També podria considerar-se un enllaç, Mateu, el fill-marit, però es converteix en el punt de fricció principal i causa del conflicte.

 

Es poden reservar les entrades per whatsapp al 616439985 o bé comprar-les directament  www.entrapolis.com.

 

D'altra banda, dijous que ve, a les 19 h, és prevista una conferència - taller titulada 'Com detectar ràpidament una falsificació, a càrrec de Maribel González, grafòloga certificada per SOESGRAP Societat Espanyola de Grafologia i també per la Universitat de Barcelona i pèrit judicial.

 

El dijous 21 de setembre oferirà  una xerrada al voltant de les falsificacions de bitllets i documents oficials. La xerrada, que serà interactiva, explicarà i ensenyarà com es poden detectar i què s’ha de fer per identificar ràpidament les falsificacions. Per això és important que els assistents portin algun bitllet. L'entrada és gratuïta.

 

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris