00b5b8d8 89d1 4fd9 974d dd3efe6dd88b_1440x961
El grup Edena actua aquest divendres al Calissó Cultural. || CEDIDA
27/01/2023 Cultura
Actuació d’Edena al Calissó Cultural

El grup tocarà aquest divendres a l'espai castellarenc

Marina Antúnez

Aquest divendres, el Calissó Cultural acull un concert de la banda Edena a partir de les 21 h. El grup està format pel Joel (veu i guitarra), el Víctor (guitarra), l’Albert (bateria) i l’Èric (baix).

 

“Som una banda estable, que va néixer fa uns 5 anys”, recorda Albert Llauger. En tot cas, com a formació actual, “fa un any i mig que funcionem”.

 

Al Calissó vindran a presentar un repertori de cançons pròpies i de versions conegudes. “Tenim un estil de punk rock melòdic”, diu Llauger. Els seus referents són grups musicals com Green Day i El Canto del Loco. També interpretaran cançons dels Despistados i del seu primer EP, un treball titulat Sin nada previo, que es pot escoltar a totes les plataformes digitals.

 

Assagen periòdicament però fan pocs concerts i poques gravacions. “Sobretot aquest any, perquè el Joel està acabant la universitat”. Preveuen tornar a agafar força de cara l’any que ve.

 

Tot i que Llauger lamenta que, a Castellar, falten espais on tocar en directe, Edena ja té programat un concert a l’espai Vilabarrakes de la Festa Major 2023, a Castellar del Vallès.

 

La formació es diu Edena “per una història del Joel, que va llegir el nom d’una tribu en un llibre de gènere fantàstic que es deia així”. El grup canta en castellà i anglès i reconeix que les cançons són animades perquè es basen en el rock i, “sobretot, perquè molts són temes coneguts de la nostra generació”

Comparteix
M'agrada
Comentaris