cocacola1 87421_617x412
Una de les anteriors trobades de col·leccionistes de la Coca-Cola a l’Espai Tolrà. || CEDIDA
08/11/2019 Cultura
50a Trobada de Coca-Cola

La cita s’ubicarà a l’Espai Tolrà, que també serà col·legi electoral

Marina Antúnez

Els col·leccionistes de la Coca - Cola estan d’enhorabona. Diumenge torna, i en una 50a edició, la Trobada de col·leccionistes de la Coca-Cola que organitza el Museu de l’Antoni.  L’acte tindrà lloc al recinte firal de l’Espai Tolrà, de 9 a 15 hores. L’entrada és gratuïta.


Aquest 2019, i com a novetat, es podran contemplar unes ampolles elaborades especialment per a la celebració dels 30 anys del Club de col·leccionistes de Coca-Cola de Barcelona. També s’ha elaborat una ampolla de la 50a trobada a Castellar del Vallès.


Enguany, la trobada coincideix amb la jornada electoral per les eleccions al Congrés i Senat, fet pel qual “s’ha complicat el tema de les taules que l’Ajuntament té disponibles”, explica Antoni Martínez Andreu, responsable del Museu de l’Antoni. És per aquesta raó que la mateixa empresa de la Coca-Cola proporcionarà algunes taules per muntar l’exposició col·leccionista.
D’altra banda, també hi ha alguns col·leccionistes que venen de l’estranger, sobretot de Bèlgica i França, que han fet marxa enrere i no assistiran a la trobada per les notícies que els arriben sobre la situació que viu el país. En canvi, sí que vindran nombrosos grups de col·leccionistes que, com cada any, intercanviaran objectes valuosos relacionat amb aquest refresc. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris