IMG 56542_1440x961
Assaig del Cor Sant Esteve per al 49è Juguem Cantant. ||  COR SANT ESTEVE
02/06/2023 Cultura
49è Juguem Cantant, aquest diumenge

El Cor Sant Esteve i les corals Clau de Sol (Matadepera), Nou Horitzó (Sant Vicenç de Castellet), L’Espiga (Badia del Vallès) actuen a l'Auditori

M. A.

Diumenge, 4 de juny, se celebra el 49è Juguem Cantant a partir de les 12 h a l’Auditori Municipal. Aquesta és una trobada de corals dels més petits del SCIC (Secretariat de Corals Infantils de Catalunya). Cada any, tenen lloc a un municipi diferent de la zona. Enguany, el Cor Sant Esteve és l’encarregat d’organitzar la trobada.

 

En aquesta ocasió hi actuaran les corals Clau de Sol (Matadepera), Nou Horitzó (Sant Vicenç de Castellet), L’Espiga (Badia del Vallès) i Cor Sant Esteve (Castellar del Vallès). Els cantaires d’aquestes corals, que ja han treballat prèviament per separat i han fet algun assaig conjunt, s’uniran per obrir el concert amb sis cançons relacionades amb el bosc.

 

A la segona part, els cantaires de més de 5 anys interpretaran la cantata “El follet valent”, que fa anys que va voltant entre concerts i trobades de corals perquè és d’èxit assegurat entre els petits cantaires. Els acompanyaran Paul Perera al piano i Laia Prat a la flauta travessera, i comptaran amb Héctor i Maria Hernández com a narradors.

 

Com a cloenda de l’acte, els Gegants de l’ETC oferiran una ballada per acomiadar d’una forma festiva els cantaires i les famílies.

Comparteix
M'agrada
Comentaris