IMG 5251_1440x961
Emma Gil en un dels espais del nou Luxury Beauty, a la carretera de Sentmenat, 80 || J. RIUS
19/05/2022 Actualitat
La transformació en un autèntic centre mèdic estètic integral

Luxury Beauty inaugura noves instal·lacions amb metges especialistes

Jordi Rius

El 23 d’abril va obrir portes a la carretera de Sentmenat, 80, el nou Luxury Beauty, uns metres més enllà del que havia estat la seva primera seu. Amb el canvi, el centre s’ha transformat en un autèntic centre mèdic estètic integral. La que és propietària de l’establiment, Emma Gil, juntament amb la seva germana Belinda, explica que “volia anar un pas més enllà i desitjava un espai que integrés la bellesa en tota la seva globalitat i, per tant, hi hem incorporat metges estètics”. Per a més endavant, el centre no descarta portar algun psicòleg “sobretot per a persones que tenen l’autoestima molt baixa”, un metge vascular i serveis de fisioteràpia o osteopatia per tractar el dolor.


 “Quan vam comprar aquest local ara fa quatre anys, la intenció era ampliar Luxury, però aleshores no era el moment i no es podia”, explica la Belinda, que confessa que anteriorment va obrir una botiga de roba “per no tenir el local tancat”. Per adequar el local, d’aproximadament uns 200 metres quadrats, “s’ha hagut de fer una forta inversió, i hem hagut de meditar-ho molt perquè volíem que la gent se sentís a gust aquí  i nosaltres mateixes, que som les que hi treballem”, apunta Emma Gil. Per exemple, tot l’interior de l’establiment és de color blanc i “moltes clientes ens han comentat que quan hi entren  s’hi senten en pau”, admet Emma Gil, que afegeix que també s’ha fet una forta inversió en les lliteres de cada cabina, que termoregulades al gust de la clientela.


La màxima de les dues germanes Gil és que l’establiment estigui a l’última pel que fa a tractaments innovadors, encara que en el sector de l’estètica “contínuament estan apareixent nous tractaments i tècniques que has de saber aplicar”.  Tot i ser un centre del poble, Luxury Beauty té clients que venen de Sabadell, Terrassa, Barcelona, Manresa, Sentmenat o Caldes i això “vol dir que venen atrets per les darreres innovacions, i sempre els has de donar resposta”. Això també suposa una formació constant per als professionals del centre. “Potser el nostre preu és una mica més alt, però la gent una vegada ve el que vol és seguretat, eficàcia, que tingui un bon resultat”, assegura l’Emma, que és conscient que al seu centre “estem tractant la pell, que és un òrgan vital i, per això és molt important tractar-la d’una forma molt adequada i cal, sobretot, una bona formació”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris