IMG 8836_1440x961
20/01/2023 Actualitat
Torna el QKK! a Ràdio Castellar

El concurs infantil reobre portes després de tancar per la pandèmia

Tothom té records sobre com va viure el confinament obligat per una pandèmia de dimensions mundials. Es van interrompre moltíssimes coses. A Ràdio Castellar, la gran majoria de la programació es va deixar de fer i només es va mantenir la programació informativa com a servei públic en uns moments tan delicats. La programació feta per col·laboradors i entitats no es va poder reprendre, això sí amb restriccions, fins al 2021. Tot i això, un programa no va poder reobrir portes, el concurs infantil Quin cacau! (QKK!). L’espai que convidava alumnes de les escoles locals a competir en un concurs divertit i educatiu no es podia desenvolupar als estudis de la ràdio per raons pandèmiques (era l’època dels anomenats grups bombolla de les escoles). Finalment, dos anys després podrà tornar a l’antena un dels espais més veterans de l’emissora municipal i pel qual han passat centenars d’escolars de la vila.
La intenció de Ràdio Castellar és posar-lo en marxa aquest mes de febrer, com és tradició. L’objectiu és que nens i nenes de totes les escoles de la vila de segon a sisè de primària passin pels estudis de Ràdio Castellar per participar en aquesta nova edició. De bracet de nous joves presentadors i tècnics (Nico Cortés, Jofre Cárceles i Àlex Bolart), cada dissabte els micròfons de Ràdio Castellar s’obriran a les 11 hores als escolars de la nostra vila gràcies al veterà concurs de preguntes i respostes. 


Molts participants
Nois i noies de segon a sisè de primària de tots els centres escolars de la vila s’han apuntat a aquesta nova edició del concurs educatiu de l’emissora municipal que promou la cultura i els coneixements. La cita és cada dissabte d’11 a 13 hores amb proves eliminatòries per on desfilaran més de 150 nens i nenes fins a arribar a la gran final, que coincideix amb l’acabament del curs escolar. 
El primer programa tindrà lloc el dissabte 4 de febrer, un cop totes les escoles ja hagin fet arribar a la ràdio els noms dels infants que han mostrat interès per participar-hi.  || redacció

Comparteix
M'agrada
Comentaris