pluja_800x534
Incidència provocada per les pluges d'aquest dimarts al carrer Santa Rosa de l'Airesol D
24/11/2021 Actualitat
El temporal de fred i pluja deixa 52 litres en 24 hores a Castellar

Segons les previsions del Meteocat, seguirà plovent dimecres i dijous, tot i que les precipitacions seran menys intenses que les de dimarts

En poc més de 24 hores, es van recollir a Castellar del Vallès més de 50 litres per metre quadrat durant l’episodi de pluja, vent i fred polar que es va viure entre dilluns a la tarda i dimarts. Tot i que no es va consignar cap incidència greu, els Bombers voluntaris de Castellar sí van haver de fer diverses sortides per atendre algunes conseqüències del temporal, com un garatge inundat. La policia local també va haver de senyalitzar alguns desperfectes com els que es van patir a l’asfaltat del carrer de Santa Rosa a l’Airesol D.

 

Segons les previsions del Meteocat, seguirà plovent dimecres i dijous, tot i que les precipitacions seran menys intenses que les de dimarts.

 

A més, tal com es du a terme cada any per aquestes dates, la Regidoria d’Espai Públic va distribuir dilluns 15 saques d’una tona de sal potàssica cadascuna. L’objectiu és fer-los més accessibles i immediats en cas de glaçades. Les saques s’han col·locat en els punts de les urbanitzacions que són més conflictius per la seva alçada i pendent. Així, s’han repartit 7 saques a l’Aire-Sol D i El Balcó, 7 a Sant Feliu del Racó i El Racó i 1 a l’Aire-Sol A-B.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris