El 18 de juny, El Mirador acull una proposta molt estiuenca, un taller de còctels per saber preparar i gaudir dels combinats més característics de l'estiu.
Així, quan comenci a caure el sol a partir de les 19 hores i fins les 21h, la terrassa d' El Mirador serà l'escenari per aprendre a preparar algunes begudes tan característiques com el mojito i la caipirinha. L'encarregat d'oferir el curs serà el sommelier Ferran Arés:
"Sobretot el que busquem és passar-ho molt bé i aprendre a fer uns còctels senzills i bons, que no sigui el ja conegut gintònic".
També es faran dos còctels on els ingredients principals seran el vermut i el cava.
"Prepararem un negroni, on un dels ingredients principals és el vermut, que s'ha tornat a posar de moda i un combinat amb cava, per poder aprofitar el cava que resta quan obrim una ampolla".
Respecte l'embranzida que ha agafat el vermut, el sommelier explica que aquest aperitiu no ha desbancat al gintònic,
"perquè es prenen en diferents moments. El vermut és per abans de dinar i el gintònic per després de dinar o després de sopar, per allargar la vetllada".
El curs té un preu de 16 euros i les inscripcions es poden fer a El Mirador.