Els participants de la sortida al pantà de Can Borrell
Els participants de la sortida al pantà de Can Borrell Cedida
15/03/2019 Actualitat
Sortida de Vine i Camina + 60 al pantà de Can Borrell

Encara queden dues sortides més aquest any, als aiguamolls del Llobregat i al santuari de Puiggraciós

El cicle Vine i Camina +60 va visitar dijous el pantà de Can Borrell, que es troba dins del Parc Natural de Collserola, al terme de Sant Cugat. L'espai ha esdevingut un referent de les excursions dels santcugatencs, ja que és de fàcil accés i ofereix les condicions òptimes per passar-hi el dia en família.

La següent sortida del cicle serà l'11 d'abril als aiguamolls del Llobregat, al Prat de Llobregat amb un recorregut de dificultat baixa de 8,7 quilòmetres que inclou la visita dels espais naturals, la torreta Mira Mar, l’antiga caserna de Carrabiners i el mirador del Semàfor. El desplaçament es farà en autobús fins a El Prat del Llobregat. La darrera sortida abans de l'estiu serà el 9 de maig al Santuari de Puiggraciós amb un recorregut de dificultat alta de 10,7 quilòmetres que passarà per Sant Miquel de Sesperxes, els cingles de Bertí, el castell del Clascar i el Santuari Puiggraciós. El desplaçament es farà en autobús fins Sant Miquel Sesperxes (C 1413 en direcció Centelles). La recollida dels participants es farà al Santuari de Puiggraciós (urbanització del Serrat de L’Ametlla del Vallès).

Els itineraris de natura per a gent gran Vine i camina +60 són un seguit de caminades planeres, guiades i comentades. Totes les sortides tenen per objectiu promoure l'excursionisme, els hàbits saludables i les relacions amb els altres i la natura. Casa sortida costa 2 euros en concepte d'assegurança, preu del qual estan exemptes les persones amb carnet de federat. Cal inscripció prèvia a la Regidoria de Programes Socials, al carrer de Portugal, 2 C a l'Espai Tolrà.

 

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris