A7R07937_1440x961
Un moment de la celebració de l'any passat, amb el coro Aires Rocieros Quim Pascual
20/02/2024 Actualitat
Sevilla, homenatjada en el Dia d'Andalusia

L'entitat castellarenca Casa de Andalucía - Aires Rocieros organitza dissabte una festa amb ball, cant i potaje

C. D.

L'entitat castellarenca Casa de Andalucía - Aires Rocieros ha preparat per a dissabte, 24 de febrer, una jornada cultural, amb música, ball i gastronomia, per celebrar el Dia d'Andalusia, que es commemora cada 28 de febrer. Ja fa anys que l'entitat convida a l'acte algun poble andalús, cada any d'una província diferent, i aquest 2024 és el torn de Sevilla, tancant així el recorregut per les vuit províncies.

 

El poble convidat és Las Cabezas de San Juan, un municipi de més de 16.000 habitants. "Comptarem amb la presència de Carmelo Muñoz, com a representant de l'Ajuntament", explica Montserrat da Silva, presidenta de l'entitat castellarenca. "És una festa per celebrar les cultures, tothom hi té cabuda".

 

L'acte, presentat per Gabi Ruiz, tindrà lloc entre les 10.30 i les 18 hores. A banda de l'obertura institucional, el públic gaudirà d'actuacions de ball amb els grups de la Casa de Andalucia Castellar del Vallès i Amigos por el baile i del coro Aires Rocieros Castellarenc, a més d'un potaje amb pa, beguda i postres per 6 euros. Tot plegat a la Sala Blava de l'Espai Tolrà. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris