28/01/2020 Actualitat
Primera sessió plenària de l’any

El ple debatrà, a partir de les 19 hores, fins a cinc mocions

Aquest vespre tindrà lloc la primera sessió plenària de l’any. A la part resolutiva es donarà compte de diverses qüestions, entre elles, es portarà a aprovació el conveni amb Fundació Privada Obra Social Benèfica de Castellar del Vallès, per al període 2020-2023.

 

Ja a la part deliberativa i de control es presentaran cinc mocions. Junts per Castellar defensarà un text contra la inhabilitació del president Quim Torra. Ciutadans presentarà una moció per donar  suport als òrgans constitucionals i per instar a l'actual govern d'Espanya a no realitzar concessions als grups independentistes. Per la seva banda, Som de Castellar - PSC en presentarà una sobre les denegacions d'ajuts al pagament de lloguer MIFO 2019. Per últim, ERC presentarà dues mocions: una per a la recuperació de l'edifici de les antigues escoles escolapis i posterior caserna de la guàrdia civil de Castellar i una segona d’accés d'animals domèstics als establiments públics.

 

La sessió es tancarà amb els precs i preguntes.

Recordem que el Ple tindrà lloc a partir de les 19 hores a la Sala de Ca l’Alberola. També el podeu seguir en directe a través de Ràdio Castellar i del canal de Youtube de L’Actual.  

Comparteix
M'agrada
Comentaris