Tanca del solar de la Playtex amb pintades contràries als pisos de lloguer protegit. || Cedida
Tanca del solar de la Playtex amb pintades contràries als pisos de lloguer protegit. || Cedida
15/03/2023 Actualitat
La plataforma Veïns de Castellar es manifestarà dimarts que ve amb "una marxa lenta"

El recorregut es realitzarà a peu entre Rotonda Eulàlia, Jerònima i Violant, Passeig, Ctra. de Sentmenat,  Passeig de Tolrà fins l'Ajuntament

La plataforma Veïns de Castellar informa que  els seus representants i de les AV de Ca n’Oliver i Can Turuguet es van reunir dijous passat amb l’alcalde Ignasi Giménez per demanar-li una consulta popular sobre el projecte de la Playtex. “Va ser trist sortir del seu despatx amb una negativa rotunda al fet que es consulti a la ciutadania. Aquest posicionament obstinat de no voler conèixer la voluntat majoritària del seu poble només demostra temor per part de l’alcalde al fet que es demostri que s’està equivocant”, assevera un dels portaveus de la plataforma citat en el comunicat. Segons assegura la plataforma, la resta de forces polítiques que es presenten a les eleccions “es mostren favorables a fer una consulta”. “Hem pogut parlar amb membres dels diferents partits i, fins i tot, amb alguns dels alcaldables. Com cal esperar, tots coincideixen que el poble ha de ser escoltat sempre i que les consultes són la millor eina per fer valer la democràcia”, diuen. 


En aquest sentit, el comunicat anuncia que es manifestaran el pròxim dimarts fent una marxa lenta. L’acte de protesta començarà a les 19 hores, a la rotonda d’Eulàlia, Jerònima i Violant i conclourà a l’Ajuntament. “Ens veiem obligats a haver de manifestar-nos; perquè no podem permetre que interessos electoralistes vulnerin els nostres drets i atemptin contra la voluntat majoritària de la ciutadania”, diuen al comunicat. També sostenen que “molta gent està molt indignada amb la gestió que s’està fent des del consistori en tenir les urbanitzacions abandonades, en suprimir places d’aparcament dins del poble, al perill que suposa posar bancs a les carreteres dels entorns escolars, a l’augment de la delinqüència i el vandalisme per manca d’efectius de seguretat, etc”.

Comparteix
M'agrada
Comentaris
 
Veïns de Castellar (Plataforma Ciutadana) 16 de març - 16:11h
Molta gent està molt indignada amb la gestió que s'està fent des del consistori en tenir les urbanitzacions abandonades, en suprimir places d'aparcament dins del poble, al perill que suposa posar bancs a les carreteres dels entorns escolars, a l'augment de la delinqüència i el vandalisme per manca d'efectius de seguretat, etc. A tots ells els demanem que s'uneixin a la marxa lenta que farem el dia 21 de març; perquè correspon a les castellarenques i als castellarencs, i no als polítics, decidir el model de poble que volem.
Veïns de Castellar (Plataforma Ciutadana) 16 de març - 16:04h
Des de la nostra plataforma volem deixar ben clar que no estem en contra dels Habitatges de Protecció Oficial. Estem en contra de com s'ha elaborat el projecte de la Playtex, doncs s'ha fet sense comptar amb la ciutadania, donant una informació esbiaixada de la realitat i creant unes expectatives als joves que ningú s'atrevirà a garantir. Per aquest motiu ens veiem obligats a haver de manifestar-nos; perquè no podem permetre que interessos electoralistes vulnerin els nostres drets i atemptin contra la voluntat majoritària de la ciutadania.