Pepa Lavilla que representarà 'Estimar sense morir' | Cedida
Pepa Lavilla que representarà 'Estimar sense morir' | Cedida
16/11/2023 Actualitat
'Petjades contra la violència masclista’ encapçala el 25N

La caminada urbana nocturna en serà l'acte central

Jaume Clapés Solé

Castellar commemorarà el Dia Internacional per l’Erradicació de la Violència vers les Dones (25 de novembre) i ho farà amb 13 propostes promogudes per la Regidoria de Feminismes i LGTBIQ que tindran lloc entre el 23 de novembre i l’1 de desembre. La caminada nocturna titulada Petjades contra la violència masclista en serà l’activitat central.


La plaça d’El Mirador acollirà, el divendres 24 de novembre a les 18.30 h, la lectura del manifest institucional del 25N i la tradicional encesa d’espelmes en record de les víctimes. Tot seguit, a les 19 h, començarà la caminada urbana nocturna de 6 km per a tots els públics. La proposta compta amb la col·laboració del Centre Excursionista de Castellar i de la Regidoria d’Esports i cal inscriure-s’hi amb antelació emplenant el formulari habilitat a www.castellarvalles.cat/petjades25n.


Un altre acte destacat serà el monòleg Estimar sense morir, de Pepa Lavilla, que tindrà lloc el dijous 23 de novembre a les 19 h a la Sala de Petit Format de l’Ateneu. L’espectacle és l’adaptació de l’obra Algún amor que no mate, de Dulce Chacón. Es pot reservar entrada a la web de l’Auditori. 


La biblioteca acollirà també diversos actes dels quals en destaca la presentació del llibre Yo me confieso bruja, d’Anna Madrid i Isabel Márquez, amb la presència de les autores (dijous 23,  19 h). A l’Auditori es projectarà Thelma & Louise, al Cinefòrum del Club Cinema Castellar Vallès (divendres 24, 20.30 h) i a la terrassa d’El Mirador es durà a terme el Taller de defensa personal per a dones i persones no binàries, a càrrec de David Dalmau, amb inscripció prèvia (dissabte 25 de 10 a 12 h). Aquestes són, només, algunes de les propostes, podeu consultar-ne el llistat complet  a www.castellarvalles.cat/25N. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris