12  Traditional Kids_1440x961
Algunes de les 15 referències de tatuatges que Traditional Kids elabora per a nens i nenes
29/06/2020 Actualitat
Els petits també es tatuen

L’empresa castellarenca Traditional Kids ofereix més de 15 referències de tatuatges per a nens i nenes, fàcils d'aplicar i fets amb tintes naturals

Jordi Rius

La iniciativa ha sorgit fruit de la necessitat o de la recerca de solucions pels seus propis fills, que demanAven  portar tatuatges més o menys reals i similars als que llueixen els seus pares.  “Nosaltres com a pares no trobàvem tatuatges que semblessin reals per als nostres fills. Vam pensar que era una bona idea crear aquesta marca. Avui en dia, som molts els pares i mares que van tatuats”, explica la cap de màrqueting i vendes de l’empresa castellarenca Traditional Kids, Cristina Cànovas.


La mateixa empresa dissenya els tatuatges temporals per a nens i es fabriquen a Barcelona. “S’elaboren amb tintes d’origen vegetal, els tatuatges estan testats dermatològicament i  compleixen els estàndards més exigents tant en matèria de joguines com de productes cosmètics”, assegura Cánovas. El tatuatge no deixa de ser una calcomania, que dura entre tres i cinc dies depèn de la zona on s’apliqui i el fregament que pateixi la part del cos on s’ha posat. 


Pel que fa als dibuixos, “són els típics dibuixos del tatuatge típic americà old school”, diu Cànovas.  Traditional Kids ofereix 15 referències de tatuatges presentat en tres tipus de formats, petit i mitjà –amb un sol tatuatge- i el gran, que en té entre quatre o cinc. El tatuatge és molt fàcil i divertit de posar, “un nen sol se’l pot aplicar”, explica la cap de màrqueting i vendes de l’empresa ja que només  cal humitejar el dors de la calcomania. amb un drap humit o una esponja. Després de pressionar durant uns 20 segons, només cal retirar el paper protector. Una forma de saber si el tatuatge està ben aplicat, és fer lliscar el paper en lloc d’aixecar-lo. Cànovas afegeix que també és molt fàcil de treure “amb desmaquillant o alcohol”.


12 PUNTS DE VENDA
Els tatuatges es poden trobar a través de la pàgina web www.tradkids.com i a botigues infantils –a Castellar a la botiga midudu- , estudis de tattoos i es comencen a introduir a botigues d’skate i a barberies. L’empresa tenia previst un estand a la convenció de tatuatges ONLY TATTOO Barcelona que s’havia de fer el març coincidint amb el llançament de la marca, però finalment es va aplaçar per la irrupció de pandèmia del coronavirus fins al 27, 28 i 29 de novembre. La firma també té forta presència a Instagram, xarxa on fa sortejos i també fa promoció del seu producte a través de pares i mares ‘influencers’ que ho proven amb els seus fills.


Traditional Kids ja compta amb 12 punts de venda per tot l’Estat, la majoria captats bàsicament a través d’Instagram durant el temps de confinament. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris