Una imatge del carrer Sala Boadella amb l'Street Market_617x412
Una imatge del carrer Sala Boadella amb l'Street Market - Aj. Castellar
29/07/2022 Actualitat
S’obren inscripcions a la Fira Street Market

L’esdeveniment se celebrarà l’11 de setembre als carrers Sala Boadella, Hospital i Montcada

Redacció

La Fira Street Market 2022, organitzada per l’Associació de Comerciants de Castellar, Comerç Castellar, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la vila, torna a Castellar del Vallès el diumenge 11 de setembre del 2022, coincidint amb la Festa Major de Castellar del Vallès. L’esdeveniment s’instal·larà als carrers Sala Boadella, Hospital i Montcada des de les 10 del matí fins les 20 hores.

Les inscripcions per participar en la fira es van obrir el 13 de juliol i hi ha temps per apuntar-s’hi fins al divendres 2 de setembre. La convocatòria s’ha obert a tots els comerciants, autònoms i artesans de Castellar del Vallès i també d’altres poblacions. Per tal inscriure’s a l’esdeveniment cal omplir el formulari d’inscripció facilitat per Comerç Castellar, disponible en paper al despatx de l’associació a l’edifici d’El Mirador, i, en format digital, a la web de l’associació de comerciants www.comercastellar. cat. També es pot trobar al web municipal de l’Ajuntament de Castellar del Vallès, a més de la normativa de participació.

El cost de participació en l’Street Market és de 30 euros per als comerciants de Castellar del Vallès i de 40 € per als paradistes de fora de la vila. Per als socis de Comerç Castellar és gratuït. Per a qualsevol dubte o per rebre més informació sobre la fira podeu posar-vos en contacte amb l’organització al correu comercastellar@ comercastellar.cat o als telèfons 639 43 42 80 o 93 714 67 39.

Com ja és habitual, aquest esdeveniment se celebra cada any coincidint amb la Festa Major local, amb l’objectiu de promoure l’activitat comercial dels sectors presents a Castellar. És una cita ineludible per als vianants que passegen pel carrer el diumenge de Festa Major.

Comparteix
M'agrada
Comentaris