29/12/2016 Actualitat
L'Institut Castellar guanya el premi col·lectiu del concurs 'Piula contra la violència masclista'
El centre educatiu ha estat el que ha generat més piulades, concretament 86
Redacció

L'Institut Castellar ha aconseguit el premi col·lectiu de la quarta edició del concurs " Piula contra la violència masclista" que organitza el Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc de la "Campanya de sensibilització per a la igualtat i les relacions lliures de violència", realitzada com a acció de la xarxa d'educació per a la igualtat en el marc de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional per l'Eradicació de la Violència contra les Dones. L'institut ha estat el centre que ha realitzat més piulades, amb 86 piulades realitzades. El premi consisteix en un val de 300 euros d'Abacus per a material que necessiti el centre. Dues estudiants de Polinyà han guanyat el premi de la categoria júnior mentre que la sènior ha quedat desert. Un total de 373 frases han participat al concurs.

Aquest projecte de sensibilització per a la igualtat i les relacions lliures de violència té per objectiu sensibilitzar contra la violència masclista al jovent de la comarca, promoure el diàleg participatiu, fer visible la importància de les relacions igualitàries així com fer difusió de les activitats que es realitzen al Vallès Occidental entorn el 25 de novembre i dels recursos existents.

La campanya està formada pel Concurs "Piula contra la violència masclista" i es complementa amb tallers a instituts de la comarca, i també es compta amb el suport i acompanyament d'El Safareig, entitat de Cerdanyola del Vallès contractada per aquesta campanya.
Enguany els tallers també han tingut molt bona acollida i ja s'han concretat una quarantena de tallers en 8 municipis de la comarca, majoritàriament municipis menors de 20.000 habitants. Complementàriament als tallers s'han realitzat 5 Accions Piula que han treballat els instituts.

Comparteix
M'agrada
Comentaris