Castellví amb membres de Junts per Castellar després de presentar la denúncia a la policia local
Castellví amb membres de Junts per Castellar després de presentar la denúncia a la policia local
09/02/2019 Actualitat
L’alcaldable de Junts per Castellar denuncia haver patit amenaces de mort a través d'Instagram

“Quiero decirte que te metería 8 tiros en la puta cabeza” és un dels comentaris que ha rebut Pau Castellví provinents d'un perfil anònim

 

El cap de llista de Junts per Castellar, Pau Castellví, va presentar dijous passat a la policia local una denúncia per amenaces de mort a través de la xarxa social Instagram. Els textos, segons captures de pantalla facilitades per la formació política, diuen literalment: “Quiero decirte que te metería 8 tiros en la puta cabeza, a ti al Torra al Puigdemont y a todos los presos secesionistas; al puto presidente del gobierno y a meteros en la puta neurona (...) que tenéis la constitución española (...) saber cual es el artículo 2, y el título 2 que veo que La Corona no sabéis muy bien lo que es, y que no vais a venir aquí 4 putos iluminados a cargaros más de 500 años de historia. Así que pues bien no más que decir porque creo que 155 tiros sería suficientes (...) A la huelga de hambre, si os dejaba peor que a Luis XVI ”. Castellví va presentar la denúncia acompanyat per una delegació d’unes deu persones membres de Junts per Castellar. Ara seran els Mossos qui hauran d'investigar els fets i intentar identificar qui ha fet les amenaces, ja que es tracta d'algú amagat en un perfil anònim.

 

 

Captures de pantalla amb les amenaces de mort fetes a través d'Instagram contra Castellví

Captures de pantalla de les amenaces

 

La formació ha expressat en un comunicat “la condemna ferma i absoluta de qualsevol tipus d’amenaça contra la integritat física o moral, així com contra qualsevol tipus d’agressió, dirigida cap a individus o col·lectius en base a la seva ideologia política. Les amenaces dirigides contra el nostre alcaldable són, de fet, amenaces dirigides contra tot el que representa: la voluntat democràtica d’un poble, els valors republicans, l’opció a favor de la independència, la seva ideologia política i la gent que que ens hi sentim representats”. Des de Junts per Castellar també recorden que el seu alcaldable ja ha patit un parell d'actes vandàlics al seu habitatge, fets, però "que no alteraran la fermesa i determinació del nostre compromís amb el mandat popular del referèndum d’autodeterminació del Primer d’Octubre i els compromisos adquirits en subsegüents convocatòries democràtiques", sostenen.

Comparteix
M'agrada
Comentaris