El cantautor Joan Tena - CEDIDA
El cantautor Joan Tena - CEDIDA
28/11/2018 Actualitat
Joan Tena, a La Posidònia

El cantautor oferirà un concert el proper dimecres 5 de desembre amb versions dels anys 80'

El vespre del proper dimecres el cantautor Joan Tena oferirà un concert a La Posidònia. Serà a partir de les 20.30h, amb entrada gratuïta. Tena, conegut per participar a la segona edició de la primera nissaga d’Operación Triunfo, és habitual de l’escena musical de Barcelona, on s’ha fet un lloc amb el seu format íntim i acústic. A La Posidònia, però, oferirà una actuació amb un repertori marcat pels èxits dels 80.

 

CATABIRRES AMB ACCENT ESCOCÈS

Val a dir que el nou espai de vins i vermuts de Castellar (C/Torras), preveu elaborar una programació regular d’activitats amb concerts, actuacions de monologuistes i tastos de vins, cerveses i vermuts. De fet, el 12 de desembre a partir de les 20.30h han programat el primer Catabirres. El tast de cerveses d’aquesta primera edició, que també inclourà un maridatge, estarà protagonitzat per diverses varietats de la marca escocesa Tennent’s. Les reserves del Catabirres, que tindrà un preu de 20 euros, es poden fer a través de l’Instagram de l’establiment o al mateix local.

 

Des de La Posidònia també anuncien que ben aviat posaran en marxa la proposta ‘Dijous de Pintxo’, en què apunten que oferiran pintxos gourmet a preus assequibles.

 

Comparteix
M'agrada
Comentaris