Joan Muntada a la seva arribada al Palau de la Música Catalana de Barcelona.
Joan Muntada a la seva arribada al Palau de la Música Catalana de Barcelona. Cedida
02/07/2025 Actualitat
Joan Muntada, amb l’alta cuina catalana

El pastisser castellarenc formarà part de la campanya "Catalunya, la millor cuina del món”

Albert San Andrés

Amb el lema “Catalunya, la millor cuina del món”, l’Agència Catalana de Turisme i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació va convidar els millors i més reconeguts representants de la gastronomia catalana, per a formar part de la campanya promocional adherida al nomenament de Regió Mundial de la Gastronomia, que Catalunya ostenta durant tot el 2025. 


En la foto de família, noms com Ferran Adrià, Joan Roca, Carme Ruscalleda, Carles Gaig o Nandu Jubany van ser els protagonistes, com a màxims exponents catalans. Un selecte grup on també es trobava el pastisser artesà castellarenc, Joan Muntada, que va ser part dels 140 protagonistes.


El regent de la Pastisseria Muntada va ser un dels escollits per aquesta campanya, on el fotògraf Jordi Bernadó va captar diverses instantànies panoràmiques al Palau de la Música, on els xefs, mestres i diferents professionals del sector van ser col·locats en diferents racons de l’espai. 


La foto, que es publicarà el pròxim 14 de juliol, formarà part de la campanya on s’ha volgut impulsar d’una manera més informal i festiva, la diversitat gastronòmica catalana, arrencant des del treball del primer sector com ramaders, pescadors i agricultors, passant pels artesans i els productors de les diverses branques del patrimoni gastronòmic.


El president de la Generalitat, Salvador Illa i la directora de l’Agència Catalana de Turisme, Arantxa Calvera, van ser algunes de les autoritats presents a l’acte. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris
 
Gina Serra 02 de juliol - 10:08h
És un orgull per Castellar del Vallès que el pastisser Joan Muntada formi part de la campanya "Catalunya, la millor cuina del món". El seu treball artesà travessa fronteres i situa el nom del poble entre els grans de la gastronomia catalana. Un reconeixement merescut al bon fer i a la passió per l’ofici.