04/12/2018 Actualitat
Inscripcions per fer l’Escape Room de reciclatge

Es tracta d'una iniciativa dintre de la campanya del foment del reciclatge 'Excuses o separes?'

La ciutadania pot inscriure’s fins al 12 de desembre (o fins que s’exhaureixin les 140 places que hi ha disponibles), a l’Escape Room emmarcat en la campanya de foment del reciclatge “Excuses o separes?” que tindrà lloc el proper diumenge 16 de desembre a Castellar. Per fer-ho, només cal entrar al web www.castellarvalles.cat/escaperoom i omplir el formulari que s’hi pot trobar. En aquest sentit, les persones interessades hauran de seleccionar alguna de les 7 sessions que hi ha programades (a les 10 h, 11 h, 12 h, 13 h, 16.30 h, 17.30 h i 18.30 h) i que compten amb 20 places disponibles cadascuna.


L’activitat, que es durà a terme coincidint amb la Fira de Nadal, és apta per al públic familiar i té una durada d’una hora. Cal tenir en compte que els infants menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. 


Les persones que hi assisteixin hauran de resoldre diversos enigmes vinculats al reciclatge i al consum excessius de recursos naturals. Podeu consultar tota la informació sobre aquesta activitat i la “missió” que els participants tindran encomanada a www.castellarvalles.cat/escaperoom.


Castellar del Vallès és un dels municipis que s’han sumat a la campanya de foment del reciclatge “Excuses o separes?”, promoguda pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental i diversos ajuntaments de la comarca, i que inclou diverses accions de sensibilització com el recent mural que va pintar Marc Torrecillas a les escales que connecten el carrer Major amb la plaça Major. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris