07  Curs informàtica_1440x961
Una imatge d’arxiu d’un dels cursos d’informàtica. || AJUNTAMENT
21/09/2023 Actualitat
Inscripció per als cursos de gent gran

S’han programat una dotzena d’activitats que promouen l’envelliment actiu i saludable

L’Ajuntament de Castellar del Vallès obrirà dilluns, 25 de setembre, durant tota la setmana, les inscripcions a les activitats del curs 2023-2024 de promoció d’un envelliment actiu i saludable, que s’adrecen a la ciutadania major de 60 anys.


La dotzena de propostes previstes el curs que ve s’han programat en diferents espais, i inclouen diferents disciplines. Per exemple, cursos d’anglès al Casal de la plaça Major en els nivells inicial, mitjà i avançat, en sessions setmanals d’una hora i mitja de durada. També hi ha la proposta Connectem-nos, relacionada amb les noves tecnologies que es durà a terme a El Mirador dimarts a la tarda.


L’exercici físic també està en l’oferta d’activitats: Gimnàstica “dolça”, en dos grups, un al matí i un a la tarda, al Casal Catalunya; ioga, en sessions d’una hora a la setmana que es duran a terme al Casal Catalunya, amb dos grups previstos al matí i quatre a la tarda, i pilates, també amb sis grups, en aquest cas cinc al matí i un a la tarda que faran sessions d’una hora setmanal al Casal Catalunya.


El ball, a través d’una activitat coneguda com a Zumball, es farà cada dimarts al matí a l’Espai Tolrà.


Finalment, hi ha dues activitats destinades a exercitar la memòria de les persones més grans de 60 anys:  Activa el teu cervell: cuida la teva memòria, amb set grups que es repartiran entre el Casal Catalunya i el Casal de la plaça Major i que faran sessions setmanals d’una hora i mitja de durada i Memory sport, que preveu una hora a la setmana els dimarts a la tarda al Casal Catalunya.


Totes les activitats tenen un preu de 18  euros per trimestre, excepte els cursos d’anglès i les propostes incloses en Activa el teu cervell, que tenen un preu de 27 euros per trimestre.


Els horaris de cadascuna de les propostes es poden consultar a la pàgina web municipal, www.castellarvalles.cat/activitatsgentgran. Per a més informació sobre aquestes i per formalitzar les inscripcions, cal contactar amb la Regidoria de Gent Gran (c. Portugal, 2D) de dilluns a divendres de 9.30 a 14 hores. Per fer la inscripció cal portar el DNI i el número de compte. Cada persona podrà escollir un màxim de dues activitats. 

Comparteix
M'agrada
Comentaris