foc vidrala_1440x961
Les flames han generat molt de fum en un primer moment a l'incendi que ha patit Vidrala
24/09/2021 Actualitat
Incendi a Vidrala

La fàbrica del vidre ha viscut un ensurt quan poc abans de les 12 del migdia s'ha produït un foc al sostre de l'empresa que, segons els Bombers, ja ha estat controlat

Diverses dotacions de bombers treballen en l’extinció de l’incendi que s’ha produït aquest matí a la fàbrica del vidre (Vidrala) al polígon del pla de la Bruguera de Castellar. De moment, no hi ha constància de que s’hagin produït ferits i s’ha fet el desallotjament de les instal·lacions sense incidències.

 

Segons fonts dels bombers, el foc es considera ja controlat tot i que encara s’hi està treballant. Les primeres informacions indiquen que les flames s’han produït a causa d’una deflagració que podria haver estat donada pel sobreescalfament d’una màquina que hauria pogut estendre el foc a l’encavallament del sostre de l’empresa, una de les més importants de Castellar del Vallès. Bombers han informat que l’avís s’ha rebut a les 11.44 hores i que hi ha 9 dotacions desplaçades al lloc dels fets que han pogut controlar el foc en poc més de mitja hora. El cap de recursos humans de Vidrala, Albert Garcia, ha confirmat a L'ACTUAL que "el que s'ha produït ha estat un petit conat d'incendi perl sobreescalfament de la màquina i que s'ha pogut apagar des de la mateixa empresa, encara que per protocol hem avisat als bombers".

 

L’Ajuntament ha activat el DUPROCIM (Document únic de Protecció Civil Municipal) en fase d’alerta.

 

Bombers treballant en l'extinció del foc a la teulada de Vidrala

Bombers treballant en l'extinció del foc a la teulada de Vidrala

Comparteix
M'agrada
Comentaris