c4de6b0b ff09 4ea7 8f42 ae044b948833_950x634
Una imatge de l'activitat de dimarts al matí de l'espai Aventura't  que inclou diverses atraccions algunes en alçada|| M. Antúnez
12/09/2023 Actualitat
Un home de 35 anys mor en caure d’una atracció de l’espai Aventura’t quan el recinte estava tancat

L'home s'ha enfilat a l'atracció desobeint els advertiments dels vigilants i s'ha precipitat "des d'una alçada considerable"

L’Ajuntament ha informat aquest dimarts al vespre que s’ha produït un accident mortal a l’Espai Aventura’t. Segons un comunicat municipal, el succés ha tingut lloc “a les 16.30 a l'Espai Aventura't de la plaça de la Fàbrica Nova, quan la instal·lació estava tancada al públic”.

 

“Un home de 35 anys hi ha accedit sense autorització i, desobeint els advertiments dels vigilants del recinte, s'ha enfilat a una atracció i ha caigut al terra des d'una alçada considerable. L'home ha patit traumatismes múltiples i ha estat ingressat en estat crític a l'Hospital Parc Tauli, on ha mort fa poca estona”, detalla l’Ajuntament. Els fets han obligat a anul·lar la sessió de tarda de l’activitat.  No ha transcendit l’atracció concreta on s’ha produït el desgraciat accident. "Des del consitori expressem el nostre condol a familiars i amics de la víctima", han volgut afegir també des del consistori.

 

Finalment, l’Ajuntament també ha informat de la decisió de mantenir el Castell de Focs de cloenda de la Festa Major

 

DARRERA AMPLIACIÓ: 23.17 H.

Comparteix
M'agrada
Comentaris