La distinció l'acredita per la seva bona relació qualitat-preu i per la seva cuina feta amb productes de proximitat
I ja en van sis. El restaurant Garbí ha estat reconegut per sisè any consecutiu per la Guia Michelin amb la distinció Bib Gourmand que l'acredita per la seva bona relació qualitat-preu i la seva cuina feta amb productes de qualitat. El xef del restaurant, Carles Calsina, ha manifestat que "estem molt contents i orgullosos per aquesta sisena distinció. Jo comptava que amb dos o tres anys ja hagués estat bé, però ja portem sis anys, cosa que vol dir que alguna cosa han vist en nosaltres: som un restaurant familiar, que mimem el producte, que és de proximitat, amb bones elaboracions". Al gener, es farà la gala del lliurament de les distincions.
La fitxa de l'establiment dins de la Guia Michelin el defineix com "un restaurant de gestió familiar que pren el nom d'un vent tèrmic, típic de tot el llevant, que bufa des del sud-oest. El xef-propietari, que ha agafat les regnes del negoci en jubilar-se els seus pares i està estretament compromès amb el col·lectiu de cuiners "Cuina Vallès", aposta sense complexos per la cuina catalana tradicional, per la qual cosa la seva carta s'enriqueix amb grans clàssics com les Mongetes del ganxet de Can Casamada, les tripes amb cigrons petits, cervells a o la cua de bou estofada. Treballa molt amb el menú del dia!"