Els alumnes han preparat diferents tapes i les han ofert al Mercat Municipal / C. Díaz
Els alumnes han preparat diferents tapes i les han ofert al Mercat Municipal / C. Díaz
07/06/2019 Actualitat
Final de curs amb molt de gust

Els alumnes del Programa de Formació i Inserció d'auxiliar d'hoteleria ofereixen tapes gratuïtes al Mercat Municipal

Cristina Domene

Aquest matí els alumnes del Programa de Formació i Inserció d'auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restauració han ofert diferents propostes culinàries de manera gratuïta al Mercat Municipal.


La iniciativa formava part del Projecte de Final de Curs. "Cada alumne, amb un paradista del Mercat Municipal, ha pensat una tapa, l'ha treballada, l'ha elaborada i a més a fet una recerca històrica sobre la parada. I avui les hem fetes perquè tant els paradistes, que han estat els seus 'padrins', com la gent que hi ha comprant al mercat puguin degustar-les", ha explicat el professor, Toni Cruells.


L'Amanda Yelamos, una de les alumnes ha treballat amb la parada de La Bona Teca i Peixos Marina. "He preparat croquetes de pollastre a l'ast i un tàrtar de salmó amb guacamole. M'agrada molt la cuina perquè, a més, el meu pare és cuiner. Ha estat un curs molt satisfactori".


L'activitat ha estat un èxit, ja que tothom que passava pel mercat volia tastar les propostes culinàries que els mateixos alumnes anaven servint. "He provat una fajita i una maduixa amb nata, tot estava boníssim", assegura una compradora que ha aprofitat per tastar les tapes.

Els professors també estan molts satisfets. "El curs ha anat molt bé, al principi va ser dur, però ens hem anat acostumant i hem acabat tots molt contents", diu Cruells.

 

Aquest programa que es realitza a l'Institut Puig de la Creu, instal·lacions cedides per l'Ajuntament de Castellar, ofereix dues oportunitats als alumnes quan es finalitza el curs. Una, és fer la prova accés i l'altra inserir-se al món laboral per fer de cuiner o de cambrers.

Comparteix
M'agrada
Comentaris