mes botellon_950x634
Zona del parc del Colobrers amb restes que van quedar com a conseqüència d'un botellón a finals de juny || Policia Local
29/07/2020 Actualitat
Es prohibeix fer ‘botellón’ a tot Catalunya des d’aquest dimecres

El consum compartit d’alcohol a la via pública serà considerat una sanció greu i comportarà multes d’entre 3.001 i 15.000 euros

Entre les diverses mesures que el govern de la Generalitat està implementant aquests darrers dies per intentar frenar contagis per Covid-19 aquest dimecres, 29 de juliol, ha entrat en vigor la prohibició de fer ‘botellón’ a tot Catalunya. Per aquesta raó, el  consum compartit d'alcohol a la via pública i als espais oberts al públic serà considerat una sanció greu i comportarà multes d'entre 3.001 i 15.000 euros.

 

Així ho estableix la resolució del Procicat que ha aprovat el Govern de la Generalitat, una mesura que no afecta el consum en locals o espais autoritzats.

 

Aquesta nova mesura per intentar reduir els contagis de COVID-19 va aparellada amb el que les autoritats consideren un dels principals focus dels rebrots, l’oci nocturn de la població més jove. En aquest sentit, la Generalitat també ha imposat a tot Catalunya el tancament de totes les discoteques, sales de festa i activitats musicals amb pistes de ball i també hi ha imposades restriccions horàries als restaurants i bars als 60 municipis on ja hi havia restriccions que , de moment, no inclouen Castellar del Vallès.

Comparteix
M'agrada
Comentaris